NKG-Miniatureheste

Info

Legacy, eller Frederik, som han kaldes i daglig tale, fik noget nær den værste start på livet, et føl kan få. Han kom til verden d. 21 februar, godt en måned før vi havde regnet med.
 
Allerede da var hans mor Lady skrantende og vi kunne ikke finde en diagnose. 4 dage gammel begyndte vi at flaske ham op, da Lady tydeligvis ikke havde mælk nok til ham. 2 mdr. senere var hun væk. Det var et stort tab for os alle, ikke mindst hendes søn, som vi gav navnet Lady´s Legacy (Ladys Arv) I flere dage, indtil vi fjernede det, stoppede han ved hendes dækken, som stadig hang i stalden og stod bare og snusede dér i stedet for at følge med ud på folden.
 
På grund af sin mors sygdom brugte Frederik meget af sin første tid i boksen og fik derfor en bamse til at lege med, et får næsten større end ham selv. Den bragte stor glæde. Blev kastet med, mulet rundt i boksen og endda brugt til at sove på. Hvorend Frederik var fulgte bamsen med.
 
For ikke at han skulle blive præget alt for meget på mennesker prøvede vi at koble ham sammen med Fancy, en meget mild og rolig hoppeplag. Det lykkedes fantastisk. Hun trådte i karakter og gjorde alt det for ham, som hans mor ville have gjort.....selvfølgelig med undtagelse af at give mælk...ikke fordi han ikke gerne prøvede.
 
I dag er han heldigvis en dejlig fræk 2 års plag, som er lige ved at finde ud af, at det dér med damer vist er noget godt. Og det at plage livet af Comanche, bide ham i haserne og trække ham rundt i grimen er yderst sjovt. Bamsen........jo den er der endnu og bliver stadig brugt som pude, selvom den efterhånden mangler både ører, hale og næsten et bagben.
 
 

Fakta

 
 
Født              21-02-2008                       Stangmål, cm              
Farve
 
Gjordmål, cm   

Opdrætter

NKG Miniatureheste 
Pibemål, cm      
Reg./avler i
flg. forbund
EAMH, AMHA

Kåring/show resultater

Opdateret den 1. maj 2012 / Pia Kjærgaard | Yderholmvej 49, Jersie, 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: +45 26315210 | nkg.miniature@gmail.com