NKG-Miniatureheste

Salgsheste

Hvor gerne vi end ville det, kan det ikke lade sig gøre, at beholde hele flokken selv. Derfor betror vi en del af vores heste til andre gode hjem.
 
Vi stiller os altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring køb/salg, ligesom vi også gerne vil være behjælpelige med at matche den rigtige hest til det rette behov.   
 
Vores heste er prissat efter følgende kategorier, venligst kontakt os for yderligere oplysninger. 
 
 
Kr. 15.000,00 til  <                            Priskategori A
Kr. 10.000,00 til 15.000,00              Priskategori B
Kr.   5.000,00 til 10.000,00              Priskategori C
 
Priserne er i danske kroner og eksklusiv evt. eksport-, ejerskifte- og indberetnings omkostninger. 
 
Der gives favorable rabatter ved køb af flere heste eller bedækningsaftaler i forbindelse med køb.
 
Hopper markeret med * sælges incl. bedækning ved valgfri af vores kårede hingste førstkommende bedækningssæson
 
Venligst klik på hestenes billede for yderligere information, stamtavle og galleri.

Ny Kjærgårds Soya *

 SOLGT
F. 2004. Dejlig stærk, sund og robust europæisk hoppe, ca 86 cm høj, godt brugs og avls emne til nybegynderen. Avler lettere type end sig selv. Tilkørt i 2016 og arbejder velvilligt. Sød, nem og venlig. Priskat. C.
 

Nkg Miss Georgia

 SOLGT
F. 2011, Amerikansk hoppe på ca. 89 cm. Glad, legesyg og nervefast hest. Meget nysgerrig af sind og med stor lyst til mennesker. Rigtig godt emne til avl og show. Vant til agility, spring, ture og er desuden trick trænet. Priskat. A.

Nkg Miss Ranja

 
 SOLGT
F. 2011. Europæisk hoppe af den lettere type. (50% AMHA) 83 cm. Sød og lidt forsigtig, men nysgerrig, velvillig og lærenem. Den spændende vekselfarve, hvor farven altid skifter fra sort - sølv - "hvid" hen over året. Priskat. B. 

Nkg´s Fighter

 
 SOLGT
F. 2006. Europæisk hingst på 89 cm. Meget arbejdsivrig og samarbejdsvillig. Ædel med et særdeles sundt og stærkt fun- dament, som gør ham til en rigtig god brugshest. Er tilkørt og kan sælges som vallak. Priskat. A

Nkg Zodiacs Rubin *

 SOLGT
F. 2008, ca. 91 cm. En rigtig rar europæisk hoppe (50% AMHA), som er med på det hele. Hun har deltaget i et utal arrangementer, shows og skuer og har altid taget det hele med ophøjet ro. Rigtig god til børn. Vil være super som kørehest med hendes størrelse og fremadgribende gang. Kåret 2011 med 84% som dagens bedste hoppe samt reserve champion. Priskat. B.

Nkg Denver by C..

  SOLGT
Amerikansk hingst, født 2010, 92 cm. Højtstillet hingst med blå øjne og en spændende farve. Har dobbelt sølvgen, hvilket gør, at han altid vil avle sølv farven videre. Han er testet negativ for alle kendte dværggener. Vil egne sig godt som kørehest. God og mild af sind. Priskategori A.
 
 
MEN...vi venter 3 føl i sommeren 2019. Disse forventes alle at komme til salg ved fravænning, så hold øje med salgssiden.
 
Skulle du have forelsket dig i en af vores heste, som ikke står til salg, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel. 

Solgte heste

 
 
Tillykke til de nye ejere af NKG heste. Vi er rigtig glade for med god samvittighed, at kunne sende hver og en ud til et hjem, hvor vi er sikre på, at de bliver modtaget som de prinser og prinssesser vi ved de er.

 

 

  

Følg os på vores Facebook side NKG-Miniature heste, hvor der løbende kommer opdateringer. Tryk på ikonet og kom direkte derhen. 
 
Opdateret den 1. maj 2012 / Pia Kjærgaard | Yderholmvej 49, Jersie, 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: +45 26315210 | nkg.miniature@gmail.com