NKG-Miniatureheste

Info

 
 
Fighter blev født en søndag morgen mens jeg var på vej hjem fra Irland.  Pludselig føltes turen meget lang. Jeg kunne slet ikke vente med at komme hjem og se det lille ny vidunder.
 
Der lå han så i halmen. Lille, prikket og absolut skøn. Præcis som vi havde forestillet os ved valget af hingst til hans mor. Alt forløb fint det første døgns tid, men så blev han svagere og svagere. Dyrlægen blev tilkaldt og vi måtte give ham sonde. Det hjalp, men efter noget tid, var den gal igen. Hans mor var efter mange forsøg på at få ham op lige så stille begyndte at opgive ham. Dyrlæge igen og denne gang fandt man   en infektion i den lille fyr. Efter en gennemgående behandling lykkedes det denne gang. Det var en hård start på livet, så naturligvis måtte han døbes....Fighter.
 
Fighter har altid været en bulderbasse. Han har nydt at have de andre hingsteplage at lege med, specielt Picasso, som han gik sammen med i tykt og tyndt. Ikke sjældent måtte flokkens "politimand", Sonny Boy, en voksen vallak sætte den unge bandit på plads.
 
Han er en utrolig velproportioneret hest med et dejligt glimt i øjet. Han kan gå en samlet trav for helt slapt tov, når han bliver trukket til og fra fold, kun for pludselig at springe lige op i luften, stadig i slapt tov og lande ved siden af dig igen. Dette har givet ham det meget passende kælenavn "Gummibolden"
 
Vi forventer os en super god kørehest, han har gangen til at komme derud af, vilje, mod og så elsker han at blive arbejdet med. Hvem ved, måske kan han også blive den nye "politimand" på folden. Han kender i hvert fald alle skurkestregerne.
 
 Endelig rask                      
Fighter og Picasso leger
Politimand på prøve
 
 
 
 
 
 

Fakta

 
 
Født              29-04-2006                       Stangmål, cm              
Farve
Knapstrupper
Gjordmål, cm   

Opdrætter

NKG Miniatureheste 
Pibemål, cm      
Reg./avler i
flg. forbund
EAMH, DMHF

 

 
Kåring/show resultater
 
 

Hingstekåring 2011

 
Kommer snarest
 

 

 

 

 

 

 
Opdateret den 1. maj 2012 / Pia Kjærgaard | Yderholmvej 49, Jersie, 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: +45 26315210 | nkg.miniature@gmail.com