NKG-Miniatureheste

Shire horse society heste show 2010

Lørdag d. 7 august gik turen til Sorø, hvor vi var inviteret til at vise heste frem i forbindelse med Shire Horse Society´s show 2010. Vi tog Dove, Diego, Silver og Denver med, så fik føllene også en oplevelse ud af det. Vi var 3 avlere af sted med tilsammen 11 heste. Hver avler fik en lille fold, hvor hestene kunne stå og publikum kunne komme ind og møde dem på nært hold. 
 
Vi var så heldige, at 2 Shire ejere ville stille op med deres dejlige heste til en lille fotosession. Første møde var mellem Shirehoppen Shirefarmens Dazzling Lady Lara og Silver, derefter fik Diego også fornøjelsen at hilse på hende. Lara er 2 år og allerede 173 cm i stangmål. Hun er ejet af Mia. Dernæst mødte en meget upåvirket Dove vinderhingsten Cumeragh House Navigator, som er ejet af Ayoe fra Stutteri Willowshire. Navigator er en 3 års hingst på 185 cm i stangmål. 
  
Det var sjovt at se de to største modsætninger i hesteverden mødes, men ironisk nok var det, at De blide Kæmper, som Shirehestene kaldes lige skulle se miniaturerne an, før de var overbevist om at det var sikkert at komme nærmere.
 
En stor tak for indbydelsen og især tak til Mia og Ayoe for at I ville stille op med jeres heste. Vi håber, at vi mødes igen til nye arrangementer.  
Opdateret den 1. maj 2012 / Pia Kjærgaard | Yderholmvej 49, Jersie, 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: +45 26315210 | nkg.miniature@gmail.com