NKG-Miniatureheste

Info

Lace stiftede jeg bekendtskab med i 2005 til en auktion ved World Showet i Forth Worth, Dallas. Jeg var ude og kigge i salgsstalden og blev med det samme betaget af dette føl med de fantastiske farver. Især hendes øjne omkranset af sort eyeliner var uforglemmelige. Jeg måtte flere gange hen og kigge. Det var drømmepakken, som stod dér. En fin mor, overobroget, -svaret på min drømmehest og så hendes smukke føl.
 
Skæbnen ville, at det var mine gode venner Bob og Dorcas, som købte "pakken", jeg var glad, for det betød jo, at jeg ville kunne følge dem fremover. Jeg tror nok, at jeg også lod et ord falde om, at hvis de nogensinde ville af med dem, så .........
 
I 2008 var jeg på besøg igen hos Bob og Dorcas, de havde stadig begge heste, men denne gang blev mit ønske opfyldt og jeg kunne få dem med hjem til Danmark. Jeg er meget taknemmelig for at have fået denne mulighed.
 
Lace betager mig stadig med sine smukke øjne. Hun er voksen nu og en sød, venlig hoppe med stor lyst til livet. Hun nyder at være i centrum og deltager villigt i alle former for opgaver. Vi venter os mange gode år og sjove oplevelser med hende.

Fakta

 
 
Født              15-04-2005                       Stangmål, cm           
Farve
 
Gjordmål, cm   

Opdrætter

Pibemål, cm      
Reg./avler i
flg. forbund
AMHA
Opdateret den 1. maj 2012 / Pia Kjærgaard | Yderholmvej 49, Jersie, 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: +45 26315210 | nkg.miniature@gmail.com